redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 40 deka zelených fazolek - 10 deka parmezánu - 5 deka másla. Příprava: Špičky a vlákna se hřbetů fazolových lusek odstraníme, lusky v čisté vodě opereme, na šikmé proužky nařežeme a dáme povařit do horké vody. Scezené lusky dáme na pánev na uškvařené máslo, posypeme ustrouhaným sýrem, přikryté necháme 2--3 minuty na kraji plotny, a pak podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se