Odesláno Leden 24, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 40 deka fazolových lusek - 2 deka cibule - 3 deka másla – 1/2 l kyselé smetany - 1-2 žloutky - špetka soli. Příprava: Fazolové lusky opereme, odřízneme špičky, silná vlákna se hřbetu stáhneme, a dáme do horké vody uvařit. Změklé lusky scedíme, dáme odkapat a pak šikmo nakrájíme. Do pánve dáme na máslo rozsekanou cibulku a když zrůžověla přidáme k ní část vody, ve které se vařila, sůl a smetanu s rozmíchanými žloutky. Občas omáčku zamícháme a když dostoupí varu, dáme do ní připravené fazolkové lusky a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.