Přejít na obsah

Fazolové lusky


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 40 deka fazolových lusek - 2 deka cibule - 3 deka másla – 1/2 l kyselé smetany - 1-2 žloutky - špetka soli.

Příprava:

Fazolové lusky opereme, odřízneme špičky, silná vlákna se hřbetu stáhneme, a dáme do horké vody uvařit. Změklé lusky scedíme, dáme odkapat a pak šikmo nakrájíme. Do pánve dáme na máslo rozsekanou cibulku a když zrůžověla přidáme k ní část vody, ve které se vařila, sůl a smetanu s rozmíchanými žloutky. Občas omáčku zamícháme a když dostoupí varu, dáme do ní připravené fazolkové lusky a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...