redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 40 deka fazolových lusek - 2 deka cibule - 3 deka másla – 1/2 l kyselé smetany - 1-2 žloutky - špetka soli. Příprava: Fazolové lusky opereme, odřízneme špičky, silná vlákna se hřbetu stáhneme, a dáme do horké vody uvařit. Změklé lusky scedíme, dáme odkapat a pak šikmo nakrájíme. Do pánve dáme na máslo rozsekanou cibulku a když zrůžověla přidáme k ní část vody, ve které se vařila, sůl a smetanu s rozmíchanými žloutky. Občas omáčku zamícháme a když dostoupí varu, dáme do ní připravené fazolkové lusky a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se