redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: 4 střední mrkve, 1 malá cibule, 1 dl smetany, 2-3 lžičky hladké mouky, cukr, sůl, muškátový oříšek, máslo nebo olej Příprava: Na tuku necháme osmahnout cibulku, přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev, malinko osolíme, zalijeme vodou asi půl cm nad mrkev a dusíme asi 10 min a dáváme pozor, aby se voda nevydusila. Když mrkev změkne, zalijeme ji smetanou, v níž jsme rozmíchali hladkou mouku, přidáme dle chuti cukr a sůl a úplně nakonec strouhaný muškátový oříšek. Lze podávat s vařenými nebo opečenými bramborami. Autor: Kateřina Krátká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se