redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg mrkve - 3 deka másla - 1 lžíce cukru - 3 deka másla - 2 deka mouky - špetka soli. Příprava: Mrkev očistíme, opereme a rozkrájíme na malé 3 cm dlouhé nudličky. V pánvi rozpustíme 3 deka másla a do rozpáleného dáme připravenou mrkev a cukr, pánev přikryjeme a mrkev necháme dusit na kraji plotny. Když vlastní její šťáva se vypařila, podlijeme mrkev horkou vodou a necháme do měkka udusit. Změklou mrkev zalijeme ještě 1/4-1/21 horké vody, zahustíme žlutou jíškou, zamícháme, necháme povařit a podle chuti maloučko osolíme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se