redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy: uvařená červená řípa - cibule - 3 lžíce vinného octa. Příprava: Usmažíme jednu velkou cibuli na kolečka nakrájenou a když zrůžoví, přidáme k ní nakrájenou červenou řípu (1 kg) necháme ji chvilku smažit, pak přilejeme 3 lžíce vinného octa. Podáváme horké. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se