redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: ... Příprava: Pěkná čočka se čistě přebere a namočí na několik hodin před vařením do studené, měkké vody. Pak se voda z ní sleje, a čočka se dá do přiměřeně velkého hrnku, naleje se na ni měkké vody jen tolik, aby byla potopena, zvolna se vaří a jak se voda vyvařuje, dolévá se po lžíci horkou vodou. Když je měkká, přesype se do jiného hrnku, osolí, zaleje několika lžícemi horké vody a dovaří se v troubě. Podává se maštěná máslem s usmaženou cibulkou a dává se k ní buď nějaký zelený salát nebo špenát. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se