redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: malá hlávka červeného zelí (3/4 kg) - 8 deka másla - lžíce rozsekané zelené petrželky - na špičku malého nože cayenského pepře. Příprava: Hlávku zelí zbavíme 2-3 vrchních povadlých a ušpiněných listů, opereme, rozkrájíme na tenké nudličky a dáme dusit do pánve na zrůžovělé máslo s petrželkou a cayenským pepřem. Přikryté zelí dusíme na kraji plotny a změklé podáváme s uvařenými, oloupanými, na kostky rozkrájenými brambory, které jsme olejem omastili, trochu osolili a s rozkrájenou kyselou okurkou smíchali. Kombinaci vhodně doplníme kapustovými opečenkami. Udušené zelí můžeme zahustiti moukou rozmíchanou ve studené vodě (2 lžíce mouky a 1/8 1 studené vody) a nechati pak povařiti. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se