Odesláno Leden 24, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 40 deka černého kořene - 1 lžíce šťávy citronové - 4 deka másla - 3 deka mouky – 1/8 1 kyselé smetany - zelená petrželka. Příprava: Černý kořen opereme, lehce oškrábeme a klademe do studené vody smíchané se lžicí citronové šťávy, aby kořen nečernal. Pak jej dáme uvařit do 1/2 1 horké vody. Změklý kořen vyndáme na mísu a rozkrájíme. Vodu, ve které se vařil, zahustíme světlou jíškou, necháme zavařit, přidáme rozkrájenou zelenou petrželku, černý uvařený kořen, kyselou smetanu a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.