Přejít na obsah

Černý kořen (hadimord zvaný)


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 40 deka černého kořene - 1 lžíce šťávy citronové - 4 deka másla - 3 deka mouky – 1/8 1 kyselé smetany - zelená petrželka.

Příprava:

Černý kořen opereme, lehce oškrábeme a klademe do studené vody smíchané se lžicí citronové šťávy, aby kořen nečernal. Pak jej dáme uvařit do 1/2 1 horké vody. Změklý kořen vyndáme na mísu a rozkrájíme. Vodu, ve které se vařil, zahustíme světlou jíškou, necháme zavařit, přidáme rozkrájenou zelenou petrželku, černý uvařený kořen, kyselou smetanu a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...