Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

1 kg čekankových puků, 3 vejce, 1/8 l sladké smetany, 4 dkg másla, sůl, muškátový oříšek, lžička mouky.

Příprava:

Do ohnivzdorné, tukem vymazané zapékací misky skládáme vedle sebe předem dušené čekankové puky tak, aby vžfy jeden šel kořenem k pravé a druhý k levé straně. Rozšleháme dvě celá vejce se smetanou, lžičkou mouky, solí a muškátovým oříškem asi jako těstíčko na omelety, tím zeleninu přelijeme, pokropíme máslem a pokrm zapečeme v troubě. Jakmile vejce ztuhnou, hned čekanku podáváme.

Autor:

Martin Sviták

  • Zobrazení 1,6k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.