redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy: Hlava celeru - mléko - jíška - strouhaný sýr - strouhanka. Příprava: Celer oškrábeme a uvaříme ve vodě, do níž bylo přilito polovic mléka. Z vody s mlékem ve které se celer vařil a z jíšky uděláme omáčku. Celer nakrájíme, vložíme do vymaštěné nádoby, polejeme omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a strouhanou houskou a pečeme do hněda. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se