redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: ... Příprava: (Chou-rave a la française.) Několik pěkných, mladých brukví oloupáme, skrájíme na kostky a opereme ve studené vodě. Na šest brukví dáme vařiti 1 litr vody a malou lžičku soli. Když se voda vaří, připravenou brukev do ní vhodíme, přiklopíme ji pokličkou a vaříme na příliš prudce 10-15 minut. Potom ji cedníkem vyndáme, necháme odkapat, dáme na mísku, posypeme ji smaženou houskou strouhanou a polejeme rozpáleným máslem. - K tomuto předpisu hodí se pouze docela mladá brukev od května do srpna. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se