redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: ... Příprava: Brukev oloupáme, nakrájíme na nudličky a opaříme ji slanou vodou, kterou ihned scedíme. Na kuthan dáme na másle trochu cukru zhnědnout, zalejeme jej vodou horkou, ne mnoho, spařenou brukev na něj vložíme a dusíme do měkka. Pak brukev zaprášíme moukou, zalejeme vařícím mlékem nebo smetanou, necháváme povařit, je-li třeba přidáme cukru a podáváme. Kdo chce může ji též zacedit šťávou citronovou a pak můžeme místo sladké smetany dát kyselou. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se