redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy: Brambory - houby - cibule - máslo - mouka - sůl - 2 žloutky - citronová šťáva. Příprava: Brambory uvaříme, cibulku usmažíme na másle a houby na másle udusíme; cibulku zaprášíme moukou, rozmíchanou v trošce polévky neb vody z brambor, přidáme k ní nakrájené brambory, houby, osolíme a podle chuti okořeníme, necháme podusit a nakonec připojíme dva žloutky a trochu citronové šťávy. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se