redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Libovolné množství brambor Příprava: Libovolné množství brambor v čisté, třikrát vyměněné vodě důkladně opereme a dáme do vyhřáté (ne příliš horké) trouby péci. Trouba při pečení musí být uzavřena. Brambory musíme při pečení měšačkou občas zamíchat, aby se celé opekly. Když obsah změkne a zmoučnatí, vyndáme brambory na mísu a pojídáme s míchaným tvarohem nebo podmáslím. Doporučujeme je jísti i se slupkou; při nadměrné žaludeční kyselině jsou lékem. Nejchutnější jsou brambory pečené v ohníčku a zvláště děti si na nich radostně pochutnávají. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se