Přejít na obsah

Brambory pečené


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Libovolné množství brambor

Příprava:

Libovolné množství brambor v čisté, třikrát vyměněné vodě důkladně opereme a dáme do vyhřáté (ne příliš horké) trouby péci. Trouba při pečení musí být uzavřena. Brambory musíme při pečení měšačkou občas zamíchat, aby se celé opekly. Když obsah změkne a zmoučnatí, vyndáme brambory na mísu a pojídáme s míchaným tvarohem nebo podmáslím. Doporučujeme je jísti i se slupkou; při nadměrné žaludeční kyselině jsou lékem. Nejchutnější jsou brambory pečené v ohníčku a zvláště děti si na nich radostně pochutnávají.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...