redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Nové brambory, máslo, sůl. Příprava: Nové brambory uvaříme i se slupičkou, pak už jen oloupeme, rozkrájíme na půlky nebo na čtvrtky a před každým soustem osolíme a troškou másla namažeme. Autor: Kravička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSlepicka Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 (upraveno) Brambory se na loupačku povinně vařily během první světové války, aby se neplýtvalo při okrájení. Upraveno Červenec 13, 2016 uživatelem PetrSlepicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se