redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 kg bramborů (rohlíčků nebo modrooček) - 3 deka másla - 3 deka mouky - malá cibulka - trochu papriky a soli. Příprava: Oprané a slupek zbavené brambory nakrájíme na kostky, opereme, necháme okapati a na zpěněnou cibuli na másle dáme udusiti. Když začínají měknouti, přidáme k nim papriku, sůl, půl litru vařící vody a ve studené vodě rozmíchanou mouku. Občas omáčkou zamícháme, aby mouka nezůstala u dna a neutvořily se chuchvalce. Na závařku místo studené vody můžeme vzíti 1/8 l kyselé smetany. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se