redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 kg bramborů - 1 cibule - 3 deka másla - 2 pepře - 2 nové koření - 1 bobkový list - sůl. Příprava: Cibulku rozkrájíme a dáme do kastrolu na máslo; když zrůžověla, přidáme k ní oškrábané brambory, nakrájené na 1/2 cm silné koláčky, koření, pepř, bobkový list, špetku soli a tolik horké vody, aby byly zaplaveny. Když brambory změkly, odstavíme guláš s plotny a podáváme. Také můžeme brambory na půl uvařené zahustiti jíškou ze 3 dkg másla a 3 dkg mouky a nechati dovařiti. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se