Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

...

Příprava:

Pěkné boby namočíme na několik hodin do vody, pak je vaříme se vší zeleninou, a když je vše měkké, protlačíme kaši sítem. Na kuthanu necháme drobně usekanou cibulku zrůžovět, přidáme k ní malou lžíčku mouky, zalejeme sladkou smetanou nebo mlékem, prolisovanou kaši do toho vložíme, hodně rozmícháme, necháme povařit, osolíme dle chuti a je-li příliš hustá rozředíme ji mlékem. Mastí se máslem s osmaženou cibulkou a podává se buď samotná nebo s makarony, rýží atd.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

  • Zobrazení 12,2k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.