redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg bílé řepy - 1 cibulka - 3 deka másla - na špičku malého nože kmínu - 2 deka mouky - špetka soli. Příprava: Bílou řepu oloupáme, opereme, na řepném struhadle rozkrouháme a vložíme do pánve na rozkrájenou, na másle zrůžovělou cibulku, tlučený kmín a necháme přikrytou dusit. Občas řepu zamícháme, a podléváme vodou, aby se nepřipálila. Když změkla, vlijeme na ni ve vodě rozmíchanou mouku a necháme zavařit. Můžeme maloučko okyselit. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se