Přejít na obsah

Prášková


redakce

Recommended Posts

Přísady:

25 deka cukrové moučky - 20 deka bramborové mouky - 6 vajec - z 1 citromu šťáva z kůra - 2 deka másla - 2 deka mouky na formu.

Příprava:

V míse třeme 20 minut cukr a žloutky, pak přidáme šťávu a ustrouhnou kůru z citronu, mouku a mícháme ještě 10 minut. Potom zlehka vmícháme z bílků tuhý sníh a těsto vlijeme do máslem vymazané a moukou vysypané bábovkové formy. Pečeme zvolna 3/4 hodiny. Upečenou bábovku necháme prochladnouti a pak teprve vyklopíme na talíř.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu


×
×
  • Vytvořit...