redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: 25 deka cukrové moučky - 20 deka bramborové mouky - 6 vajec - z 1 citromu šťáva z kůra - 2 deka másla - 2 deka mouky na formu. Příprava: V míse třeme 20 minut cukr a žloutky, pak přidáme šťávu a ustrouhnou kůru z citronu, mouku a mícháme ještě 10 minut. Potom zlehka vmícháme z bílků tuhý sníh a těsto vlijeme do máslem vymazané a moukou vysypané bábovkové formy. Pečeme zvolna 3/4 hodiny. Upečenou bábovku necháme prochladnouti a pak teprve vyklopíme na talíř. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts