Martin Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 kg jerusalemských artyčoků – 1/8 l mléka - sůl – 1-2 cibule - strouhaný sýr. Příprava: Artyčoky oškrábeme a uvaříme, rozmačkáme a přidáme k nim mléko a uvařenou usekanou cibuli, osolíme (neb místo mléka hodí se dobře cibulová omáčka z minulého dne) vložíme do vymaštěné nádoby, posypeme navrch dobře sýrem a pečeme až povrch zhnědne. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se