Martin Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Přísady: ... Příprava: Mladé artyčoky upravíme dle předešlého způsobu (Artyčoky 1909) a vaříme je ve slané vodě. Když se as na půl hodiny vařily, slejeme s nich polovic vody, dolejeme dobrý salátový olej a necháme je nepřikryté tak dlouho vařit, až se všechna voda vyvaří a zůstane jen olej. Pak se dají na mísu a jedí se s olejem, ve kterém se vařily. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se