Martin Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Mladé, pěkné artyčoky oříznou se u kořene a řez potře se citronovou šťávou. Špičky listů kolem do kola se ostříhají a pak se artyčoky vloží na chvíli do studené vody. Zatím dáme vařit vodu se solí, artyčoky do ní vhodíme, přikryjeme a vaříme do měkka, což trvá až hodinu. Když se mohou lístky lehce vytáhnout, jsou artyčoky dosti vařené, tu je dáme na síto odkapat a podáváme buď teplé se žloutkovou omáčkou nebo studené s majonésou. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se