Odesláno Prosinec 23, 200618 let Ahoj pratele, letosni kaprik vplul do slepeho ramena Malse v C.Budejovicich. Rybari se divili, ze chci maleho a ziveho a na co pry ho chci, rekl jsem jim ze na vypusteni na svobodu, ze jsem takovy aktivista - to znate tu chvilku ticha, kdy se jim asi v hlave prepojovali kabliky - ale pak zacali vtipkovat, ze at koupim hned vsechny Ja ze bych rad, ale ze nemam tolik penez a at mi k nemu jeste do tasky napusti vodu, poprali mi vesele vanoce ja jim a sup rychle k vode, je to jen kousek, po schudkach ke hladine, taska do vody a kaprik se zavlnil a zmizel v bezpecne vode. Tak at se mu dari a Vam krasne vanoce preji!
Odesláno Leden 18, 200718 let A pak se te nekdo zepta, zda to ma cenu delat takovehle veci, kdyz zachranis pouze jednoho z milionu... Odpoved je jedina, zeptat se toho kapra, ktereho jsi zachranil, zda to neco pro nej znamenalo ja myslim ze urcite ano. Ten opravdovy vyznam tveho cinu je ale v tom, ze jsi ukazal mnoha lidem, ze v kazde situaci je hodne cloveka vazit si zivota na teto planete.
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.